Innubio PolHun Team                                                    
 

 ..........

SZIMBIOTIKUS SAVANYÚ KÁPOSZTA

ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ


A savanyú káposzta története a 17. századig nyúlik vissza. Kezdettől fogva szorosan összekapcsolódott a tengerészek különféle rendellenességekkel szembeni védelmével és az immunrendszer átfogó támogatásával. A káposzta természetes erjedésekor tejsavbaktériumok képződnek. Pozitívan hatnak a bél baktériumflórájára és ezáltal az emberi immunrendszer működésére.

A savanyú káposzta, ami szuperétel, igazi vitaminbomba. Gazdag forrása a C-, A-, E- és K-vitaminnak, valamint a B-vitaminnak, valamint rostnak, magnéziumnak, káliumnak, vasnak és kalciumnak. Emésztőrendszeri és szív- és érrendszeri betegségek megelőzésére, illetve diétázóknak ajánlott. Ezenkívül szabályozza a vércukorszintet, és kifejezett méregtelenítő hatása van. Magas C-vitamin tartalmával a savanyú káposzta jó gyógyír lesz a megfázásra, javítja a hangulatot, vagy segít megőrizni a száj és az íny egészségét.


A természetes probiotikumok ereje

A probiotikus baktériumok, más néven tejsavbaktériumok jótékony, élő mikroorganizmusok, amelyek pozitív hatással vannak az immunrendszerre, így az emésztőrendszerre is. A bélnyálkahártya megtelepedése közben ezek a baktériumok normalizálják a mikroflórát és savanyítják a környezetet, így kedvezőtlen feltételeket teremtenek a kórokozók számára, amelyek káros idegen testek és betegségeket okozó mikroorganizmusok. Az INNUBIO dehidratált savanyú káposztájában található probiotikus baktériumok elpusztítják és gyengítik a kórokozókat, pozitív hatással vannak az emberi immunrendszerre. 


A belek – a második agy

Neuronok és gliasejtek hatalmas hálózata alkotja az emésztőrendszer ideghálózatát. Ez egy összetett rendszer, amely sokkal több folyamatért felelős, mint az emésztés. Az enterális idegrendszer ugyanis segít megvédeni bennünket a káros kórokozóktól, betegségeket okozó anyagoktól, és felelős az emésztőrendszer spontán és önfenntartó működéséért. Az agy és a belek kétirányú kölcsönhatásba lépnek. Mit jelent ez? A túlzott stressz és egyéb pszichés problémák gyengítik a bélgátat, és ezáltal számos betegség okozójává válnak. Ez fordítva is ugyanúgy működik – a bélflóra zavarai és az emésztőrendszerben található kórokozók lelki problémákat okozhatnak. 


Innovatív dehidratációs módszer

A modern dehidratációs technológia alkalmazása, azaz a víz eltávolítása az alapanyagból lehetővé tette az összes értékes tápanyag megtartását: a hasznos mikroorganizmusok, enzimek, vitaminok és nyomelemek, illóolajokat és illékony vegyületeket tartalmazó kivonatokat. A dehidratálás 30-40 o C-os rézkamrában történik. A nyersanyagból kivezetett gőzt egy tartályba kondenzálják. A dehidratált nyersanyagot nem dolgozzák fel, és magas biológiai aktivitást és a legmagasabb értékes tápanyag-tartalmat mutat. 10 kilogramm dehidratált alapanyagot ad 1 kilogramm végtermék.


A dehidratáció és a fagyasztva szárítás közötti különbségek

A fagyasztva szárított nyersanyag három fő szakaszon megy keresztül: 1. szakasz – fagyasztás minimum -40o C hőmérsékleten; 2. szakasz – elsődleges szárítás vákuumban forró levegő hullámmal; és 3. szakasz – másodlagos szárítás mikrohullámú sütővel és infralámpákkal. A korábban fagyasztva szárított végtermék számos fontos tényezőnek van kitéve, például alacsony és magas hőmérsékletnek, vákuumnak, mikrohullámú sütőnek és infravörös sugárzásnak. Ez lehetővé teszi a természetes illóolajokban vagy kivonatokban található értékes tápanyagok, vitaminok, nyomelemek, makroelemek és illékony vegyületek megőrzését. Ha káros külső tényezőknek vannak kitéve, ezek az összetevők lebomlanak, és tartalmuk a végtermékben elhanyagolható lesz.

Az INNUBIO dehidratált savanyú káposztája kiszárad. Ez a folyamat nem foglal magában alacsony és magas hőmérsékletet, vákuumot, mikrohullámú sütőt vagy infravörös sugárzást. Megfelelő körülmények között végzett kiszárítással a végtermék a legmagasabb értékes tápanyag-tartalommal és magas biológiai hozzáférhetőséggel rendelkezik.


Hogyan készül az INNUBIO dehidratált savanyú káposztája?

  • A káposzta biotermesztése
  • Hagyományos káposzta savanyítása kőedényhordóban
  • Laboratóriumi elemzés (1/3)
  • Kiszárítás rézkamrában 30-40 o C-on
  • Az alapanyag őrlése
  • Laboratóriumi elemzés (2/3)
  • Kapszulázás (növényi cellulóz kapszula)
  • Laboratóriumi elemzés (3/3)
  • Csomagolás és címkézés


A csomagolás 60 kapszulát tartalmaz.

Vegán, gluténmentes termék.

Természetes termék.


ÖSSZETEVŐK:

Szárított savanyú káposzta, vegán (hidroxipropilmetilcellulóz) kapszula.


UTASÍTÁS:

Javasolt napi adag: 2 kapszula (1 kapszula, napi 2 alkalommal) étkezés közben.

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. 

Az étrend-kiegészítőket nem szabad helyettesíteni a változatos és kiegyensúlyozott étrenddel.

Ez a termék nem alkalmas terhes és szoptató nők és gyermekek számára.

Tárolja sötét és hűvös helyen. 

Kisgyermekek elől elzárva tartandó.


ADAGOLÁS mg-ben:

Egy napi adag (2 kapszula) tartalma: 700 mg dehidratált savanyú káposzta


HOGYAN KELL HASZNÁLNI:

Nyeljen le egy kapszulát étkezés közben.


Kiskereskedelmi teljes ár: 40,40 EUR

Üzleti Partner ár: 29,00 EUR



 

Az INNUBIO-ban egy abszolút egyedi, prémium termékkategória európai bevezetésén dolgozunk (Magyarország, Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Ausztria, Bulgária, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Litvánia, Nagy Británia). Ebben a project-ben szükségünk van olyan emberekre, akik saját elfoglaltságuk mellett, napi 1-2 órában, nagyon kedvező anyagi elismerések mellett együtt dolgoznak velünk.

 


 

Ahhoz, hogy visszaléphess az előző oldalra, a böngésződben kattits a

<--- vissza lépés ikonra!

 


 

Free counters!