........
SZIMBIOTIKUS SAVANYÚ CÉKLA
ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ
Az INNUBIO dehidratált savanyú cékla egy teljesen természetes vegán étrend-kiegészítő kapszulában, amely hasznos probiotikus baktériumok szimbiotikus és egészséges hatásait használja fel. Keresd a természetgyógyászat bevált megoldásait, amelyeket a legmodernebb és rendkívül hozzáférhető formában kínálnak. Tudod, hogy az immunitásod a zsigerekben kezdődik? Mostantól vigyázz rá!
A cékla napjainkban kezdi visszaszerezni népszerűségét. És ez nem meglepő – egészséges tulajdonságai miatt ez teljesen indokolt. Amikor a cékla erjed, hasznos probiotikus baktériumok képződnek benne. Pozitívan hatnak a bél baktériumflórájára és ezáltal az emberi immunrendszer működésére.
Az savanyú cékla nyomelemekben és makroelemekben, A- és C-vitaminban, B-vitaminokban, köztük folsavban gazdag forrás, valamint rost-, kálium-nátrium-, magnézium-, vas-, kalcium- és foszforforrás. Emésztőrendszeri, szív- és érrendszeri betegségek megelőzésére, illetve diétázóknak ajánlott, mert szabályozza az anyagcserét és elősegíti a fogyást. Ezenkívül támogatja a máj és a vese működését. Mivel a cékla nagyon ritka elemeket, rubídiumot és céziumot tartalmaz, rákellenes hatást fejt ki azáltal, hogy gátolja a rákos sejtek növekedését. A savanyú cékla rendszeres fogyasztása csökkenti a stresszt és az idegi feszültséget, javítja az intellektuális teljesítményt és a koncentrációt.
A természetes probiotikumok ereje
A probiotikus baktériumok, más néven tejsavbaktériumok jótékony, élő mikroorganizmusok, amelyek pozitív hatással vannak az immunrendszerre, így az emésztőrendszerre is. A bélnyálkahártya megtelepedése közben ezek a baktériumok normalizálják a mikroflórát és savanyítják a környezetet, így kedvezőtlen feltételeket teremtenek a kórokozók számára, amelyek káros idegen testek és betegségeket okozó mikroorganizmusok. Az INNUBIO dehidratált savanyú céklájában található probiotikus baktériumok elpusztítják és gyengítik a kórokozókat, pozitív hatással vannak az emberi immunrendszerre.
A belek – a második agy
Neuronok és gliasejtek hatalmas hálózata alkotja az emésztőrendszer ideghálózatát. Ez egy összetett rendszer, amely sokkal több folyamatért felelős, mint az emésztés. Az enterális idegrendszer ugyanis segít megvédeni bennünket a káros kórokozóktól, betegségeket okozó anyagoktól, és felelős az emésztőrendszer spontán és önfenntartó működéséért. Az agy és a belek kétirányú kölcsönhatásba lépnek. Mit jelent ez? A túlzott stressz és egyéb pszichés problémák gyengítik a bélgátat, és ezáltal számos betegség okozójává válnak. Ez fordítva is ugyanúgy működik – a bélflóra zavarai és az emésztőrendszerben található kórokozók lelki problémákat okozhatnak.
Innovatív dehidratációs módszer
A modern dehidratációs technológia alkalmazása, azaz a víz eltávolítása az alapanyagból lehetővé tette az összes értékes tápanyag megtartását: a hasznos mikroorganizmusok, enzimek, vitaminok és nyomelemek, illóolajokat és illékony vegyületeket tartalmazó kivonatokat. A dehidratálás 30-40o C-os rézkamrában történik. A nyersanyagból kivezetett gőzt egy tartályba kondenzálják. A dehidratált nyersanyagot nem dolgozzák fel, és magas biológiai aktivitást és a legmagasabb értékes tápanyag-tartalmat mutat. 10 kilogramm dehidratált alapanyagot ad 1 kilogramm végtermék.
A dehidratáció és a fagyasztva szárítás közötti különbségek
A fagyasztva szárított nyersanyag három fő szakaszon megy keresztül: 1. szakasz – fagyasztás minimum -40o C hőmérsékleten; 2. szakasz – elsődleges szárítás vákuumban forró levegő hullámmal; és a 3. szakasz – másodlagos szárítás mikrohullámú sütővel és infralámpákkal. A korábban fagyasztva szárított végtermék számos fontos tényezőnek van kitéve, például alacsony és magas hőmérsékletnek, vákumnak, mikrohullámú sütőnek és infravörös sugárzásnak. Ez lehetővé teszi a természetes illóolajokban vagy kivonatokban található értékes tápanyagok, vitaminok, nyomelemek, makroelemek és illékony vegyületek megőrzését. Ha káros külső tényezőknek vannak kitéve, ezek az összetevők lebomlanak, és tartalmuk a végtermékben elhanyagolható lesz.
Az INNUBIO dehidratált savanyú cékla kiszáradáson megy keresztül. Ez a folyamat nem foglal magában alacsony és magas hőmérsékletet, vákuumot, mikrohullámú sütőt vagy infravörös sugárzást. Megfelelő körülmények között végzett kiszárítással a végtermék a legmagasabb értékes tápanyag-tartalommal és magas biológiai hozzáférhetőséggel rendelkezik.
Hogyan készül az INNUBIO dehidratált savanyú cékla?
A csomagolás 60 kapszulát tartalmaz.
Vegán, gluténmentes termék.
Természetes termék.
ÖSSZETEVŐK:
Dehidratált savanyú cékla, vegán (hidroxipropilmetilcellulóz) kapszula.
UTASÍTÁS:
Javasolt napi adag: 1 kapszula, napi 2 alkalommal étkezés közben.
Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
Az étrend-kiegészítőket nem szabad helyettesíteni a változatos és kiegyensúlyozott étrenddel.
Ez a termék nem alkalmas terhes és szoptató nők és gyermekek számára.
Tárolja sötét és hűvös helyen.
Kisgyermekek elől elzárva tartandó.
ADAGOLÁS mg-ben:
Egy napi adag (2 kapszula) tartalmaz: 700 mg dehidratált savanyú céklát.
HOGYAN KELL HASZNÁLNI:
Nyeljen le egy kapszulát étkezés közben.
Kiskereskedelmi teljes ár: 40,40 EUR
Üzleti Partner ár: 29,00 EUR
Az INNUBIO-ban egy abszolút egyedi, prémium termékkategória európai bevezetésén dolgozunk (Magyarország, Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Ausztria, Bulgária, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Litvánia, Nagy Británia). Ebben a project-ben szükségünk van olyan emberekre, akik saját elfoglaltságuk mellett, napi 1-2 órában, nagyon kedvező anyagi elismerések mellett együtt dolgoznak velünk.
Ahhoz, hogy visszaléphess az előző oldalra, a böngésződben kattits a
<--- vissza lépés ikonra!